| DIKKAT DIKKAT | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
shake_it_up_cemrecim
Mesaj Sayısı : 199 Yaş : 30 Nerdesin??? : Fransa En Sevdiğin Hepsi Üyesi : Cemre Ne İle Meşgulsünüz Acaba : bazen siteyle bazen baska seylerle Kayıt tarihi : 01/07/07
| Konu: DIKKAT DIKKAT C.tesi Ağus. 11, 2007 10:55 pm | |
| Dikkat dikkat lutfen bu siteyi ziyaret etmis eden ve edecek olan misafirler misafir kimligi basligina kimliginizi gosterin
yada bazi misafirler kimligini gostermek istemiyorsa lutfen bunlari cvplasin
KImden ogrendiniz siteyi ? : O kisi bu siteye uyeyse kullanici adi nedir ?: Neden kimliginizi gostermek istemiyorsunuz :
Kimliginizi acikca gostermek istemiyorsaniz lutfen mod lardan admin seviyesindeki olan site sorumlulularina O.m yada p.m ile gonderiniz | |
|
| |
bbettül Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Cuma Ağus. 31, 2007 7:25 pm | |
| siite güzel deeeğil benimm sitem daha güzelll hahaaaaa |
|
| |
Hepsiciysen_böyleol YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 30 Nerdesin??? : ORDU En Sevdiğin Hepsi Üyesi : hepsiinde eşit seviyorum ama eskiden yasemin di Ne İle Meşgulsünüz Acaba : öğrenciyim Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT C.tesi Eyl. 01, 2007 7:24 am | |
| bn buraya yazdım ama etkim yok ise özür dilerim ozaman neden bu siteye giriyorsun | |
|
| |
GS_Arda_66 Y0sHy_C€mR€ vishne.çukulata jölesi
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT C.tesi Eyl. 01, 2007 1:11 pm | |
| ii ya al güzel site senin olsun bizim paylaşımcılıımız mutlulumuz önmlii | |
|
| |
Hepsiciysen_böyleol YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 30 Nerdesin??? : ORDU En Sevdiğin Hepsi Üyesi : hepsiinde eşit seviyorum ama eskiden yasemin di Ne İle Meşgulsünüz Acaba : öğrenciyim Kayıt tarihi : 22/08/07
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Ptsi Eyl. 03, 2007 10:01 am | |
| | |
|
| |
lala Misafir
| Konu: lala C.tesi Kas. 10, 2007 8:26 am | |
| |
|
| |
yoshy_admin
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT C.tesi Ara. 22, 2007 7:54 pm | |
| olabilir bu senin görüşün ama neden beğenmedin ki:D | |
|
| |
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Salı Ocak 29, 2008 2:13 pm | |
| betülün söylediği şeye cevabımı yanlış anlamayın zevkler ve renkler tarışılmaz beğenmeyebilir ama görmemişin sitesi olmuş hava atıo kesin kötüdür bende ölesine söyledim..ayrıca elif beenmeyebilirler siteme kötü demem ama zevklere karışılmaz | |
|
| |
yoshy_admin
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Çarş. Ocak 30, 2008 11:35 am | |
| beğenmediyseniz girmeyin o zaman zorlamıyoruz | |
|
| |
yok Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Salı Mart 25, 2008 5:28 pm | |
| |
|
| |
4melekk Misafir
| Konu: kmjl Perş. Nis. 03, 2008 3:12 pm | |
| |
|
| |
burcu Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Paz Nis. 13, 2008 4:19 pm | |
| ben siteyi beğendim adminlerin eline sağlık ama msn me giremediim için üyeliğimi onaylatamıyorum adminlerden istediğim kullanıcı yönetiminden üyeliğimi active etsinler bu arada siteyti beğendim eğer oluyosa admin olmak istiyorum beni admin yaparsanız hem siteyi güzelleştirrim hem de kendi sitemde admin olur şimdi sitemi vermiyim reklam olmasın |
|
| |
burcu Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Paz Nis. 13, 2008 4:27 pm | |
| ssitenize üye olunmuyo aynı şeyi bende yaşadım son zamnlarda siteye kimse üye olamıyo çünkü siteye üye olunamıyo .adminler mesajıma karşılık verirse çok sevinirm çünkü bu siteniz için bi tehlike işareti bana inanmıyosanız deneyin üye olunmuyo.yönetim paneliyle ilgili sorun olmuş adminimiz eğer mesajımı okuyosa dikkate alsın benimde başıma aynı şey geldi ben düzelttim ve kimsenin başına gelmesini istemem |
|
| |
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Cuma Mayıs 16, 2008 4:06 pm | |
| Aktive ederdim ama ben yapamıorum cnm diğerleriyle görüşcem | |
|
| |
burcu Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Cuma Haz. 06, 2008 9:19 am | |
| hyr cnm öle bişey değil kayıt ola tıkladığımda yöneticiler yeni üye kaydına izin vermiyo yazıyo ben bunu düzeltmesini biliyorm isterseniz düzeltebilirim ama beni sitenin adini yapmanız gerekir düzeltebilmem için msn mi veriyim adminlereden biri eklesin düzeltiyim sitenizimsn : burcu@celik.com |
|
| |
bose Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Perş. Tem. 17, 2008 8:31 pm | |
| GÖRÜRSEM SÖLERM:D:D:DD:Dökz:D:D:D:D |
|
| |
yardımse Misafir
| Konu: Geri: DIKKAT DIKKAT Cuma Eyl. 05, 2008 11:59 am | |
| arkadaşlar isterseniz beni bir gnlüğüne admin yapın sitenize yeni logo kimler online yapım ve sitenisin renklerini değiştirip güsellestriim bna gvenebilirsiniz size hediye yaptm isterseniz logo olarak kullanırsınız ama bu çok basit bişe isterseniz size en güselinden logo yaparm buyrun:) ) : |
|
| |
| DIKKAT DIKKAT | |
|